miércoles, 4 de febrero de 2015

DESCOBRIM LES EMOCIONS AMB EL MONSTRE DE COLORS

Hola famílies,

Avui us volem presentar un nou projecte que hem començat fa unes setmanes de la mà del conte " EL monstre de colors" de l'Anna Llenas. 



En aquest conte, el protagonista és un monstre ben diferent als altres, aquest no fa por i no sap que li passa, té un garbuix d’emocions i ara toca desfer l’embolic. Una nena l’ajudarà a diferenciar i separar les diferents emocions.
Aquest conte ens està ajudant a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i està donant peu a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions  experimentem en els diferents moments i situacions a l'escola o a casa. 


La idea és ajudar-los a que idenquifin els seus sentiments, els hi posin nom, que es valorin i s’estimin, que sentin empatia pels altres i que sàpiguen relacionar-se correctament.


És un petit “gran” projecte perquè com tots els aprenentatges importants, necessita d’un temps llarg perquè es desenvolupin totes aquestes habilitats... però ja estan canviant la seva manera d'expressar-se! 


Hem començat a parlar de les emocions més significatives per a ells: l’alegria, la tristor, l’enuig... ens han explicat quan i perquè les senten i volem que mica a mica siguin capaços de verbalitzar-les quan tinguin un conflicte, una por, una tristor, una alegría...


Fins aviat! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario